2011. augusztus 27., szombat

Golgotavirág / passiógyümölcs csemete - AKÁR 1 Ft! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Név: golgotavirág, passiógyümölcs
Latin név: Passiflora sp.
A licit 1 db 25-50 cm-es, 1 éves növényre vonatkozik.
Leírás:
A licit tárgya fajtamegjelölés nélküli, csereanyagból származó magról nevelt kékesfehér virágú passiflora csemete. Gyümölcse ehető (ettem már belőle), az ismert marakujához hasonlatos ízű és formájú, de jóval kisebb méretű.
A közismert trópusi gyümölcsöt termő maracuja (Passiflora edulis) az Amazonas medencéjében honos, kúszó szárú, csavarodó kacsokkal kapaszkodó évelő; tövükön fásodó indái Dél-Amerikában a 80 m-es hosszt is elérhetik. Jól tűrik a napot, de félárnyékos helyen is szépen díszlenek: verandák, ablakok mutatós árnyékoló növényei. Fényes zöld, háromkaréjos, sima felületű levelei váltakozó állásúak. A fiatal levelek tövéből virág, a hajtások hónaljrügyeiből ágkacs ered. Virágai kétivarúak és öntermékenyülők. A bőséges víz és tápanyagellátást rendkívül gyors növekedéssel, korai virágzással (már a második évben), és sok ízletes gyümölccsel hálálja meg. Teleltetése akár a fűtött szobában, de 5-10 fokon, alig fűtött, vagy fűtetlen helyiségben is megoldható.
Feltételek:
A szállítás a vevő költségén postai úton, előzetes egyeztetés esetén személyesen Budapesten a Nyugati pályaudvarnál oldható meg.
Kérlek, a licit lezárulta után 3 napon belül vedd fel velem a kapcsolatot, hogy egyeztethessünk a fizetés és a szállítás módjáról.
NÉZD MEG A TÖBBI TERMÉKEMET IS! ÉRDEMES!
KÉRÉSRE TERMÉKEIMBŐL MEGÁLLAPODÁS SZERINT SZEMÉLYRE SZABOTT FIX ÁRAS CSOMAGOT ÁLLÍTOK ÖSSZE!
Kellemes licitálást!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-09-02 20:08
. Golgotavirág / passiógyümölcs csemete - AKÁR 1 Ft! - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése